Iubeste-te exact asa cum esti, pentru ca meriti!

Chiar și fără straturi de machiaj, femeile trebuie să se simtă la fel de frumoaseChiar și fără straturi de machiaj, femeile trebuie să se simtă la fel de frumoase

În toată lumea există multe femei care fac tot posibilul pentru ca cei din jurul lor să le accepte, așa că recurg la diverse subterfugii pentru a fi mai frumoase și mai atrăgătoare.


Se machiază puternic, se înfometează, petrec ore întregi în sala de sport, iar fiecare kilogram în plus devine un motiv pentru a fi depresive, mai ales că cei din jur le privesc cu un ochi critic.

Colbie Caillat le îndeamnă pe femei să se iubească pe ele însele, mai presus de părerea celorlați. Să fie libere și naturale.

Piesa lui Colbie, numită „Try”(Încearcă) a devenit în câteva zile un videoclip de succes, cu câteva milioane de vizualizări, chiar datorităă mesajului puternic pe care îl transmite. 

Iată câteva dintre versurile piesei, iar femeile din videoclip demonstrează că sunt frumoase și în spatele straturilor de machiaj:

„Pune straturi de machiaj, colorează-ți unghiile, ondulează-ți părul, aleargă încă un kilometru... Rămâi slabă pentru ca ei să te placă... însă te plac ei?

Încearcă să fii sexy, nu fi timidă. Scapă de inhibiții, trebuie să faci multe pentru a fi plăcută... însa te plac ei?

Nu trebuie să încerci atât de greu, nu trebuie să nu fii tu, trebuie doar să te ridici. Nu trebuie să schimbi absolut nimic la tine.

Mergi la shopping la mall, cheltuiește tot de pe cardurile de credit. Nu trebuie să alegi, cumpără tot ce poți pentru ca ei să te placă... însă te plac ei, tu te placi așa?

„Așteaptă o secundă. De ce ar trebui să îți pese ce cred ei despre tine? Când ești singură, îți place de tine?

Dă-ți machiajul jos, lasă-ți părul liber, respiră adânc. Privește-te în oglindă. Nu-i așa că te placi? Deoarece mie îmi place de tine." 

Sursa

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)