Cum sa activezi in corpul tau ZONA TA DE PUTERE, pe care ca femeie o poti accesa oricand



   Exista unele femei care atunci cand intra intr-o camera iti atrag imediat atentia datorita increderii si sigurantei pe care o emana si exista femei care fac eforturi mari pentru a fi remarcate si totusi simt ca nu reusesc indeajuns.
    Aceasta nu are legatura, asa cum cred ele, cu infatisarea lor fizica si cu frumusetea lor, ci cu energia pe care reusesc (sau nu) sa o acceseze.

   O femeie ce are o prezenta feminina puternica rezultata dintr-o energie feminina foarte mare  care curge liber are un imens avantaj in viata: poate avea un impact crescut in interactiunea cu ceilalti oameni si  creeaza cu usurinta relatii armonioase, pentru ca poata sa simta oamenii, iar acestia se simt in mod spontan atrasi de ea. Totodata acest fel de femei beneficiaza de un avantaj si in afaceri sau la locul de munca pentru ca par sa aiba un al saselea simt, ce le permite sa simta situatiile potrivite si intentiile celoralti si sa actioneze prin urmare mai mereu in cel mai bun moment.

   Este ca in cazul actorilor,unii au charisma si atrag atentia in mod spontan,au un “nu stiu ce”,acel ceva ce te face sa vrei sa-i cunosti ,sa stii mai multe despre ei,sa ii simti apropiati sufletului tau iar altii invata sa-si dezvolte cu timpul acest gen de prezenta charismatica.

   Ti-ai dori sa inveti si tu sa iti dezvolti aceste capacitati chiar acum?


   Exista mai multe practici pentru marirea puterii de a fi prezenta in corp si in energia ta feminina, dar astazi vreau sa impartasesc cu voi o metoda fundamentala:


   Puterea si prezenta unei femei creste atunci cand ea se conecteaza la esenta ei femininaDin pacate,fiind in competitie cu barbatul, femeile au devenit mult mai masculine,pierzand contactul cu energia lor naturala si fiind astfel private de sursa lorreala de putere,traind incordate, fara chiar sa-si dea seama de asta
   Energia noastra este puternica insa doar atunci cand suntem relaxate,cand invatam sa traim viata intr-o stare de fluiditate. Abia atunci realizam ca avem cu adevarat succes pentru ca ne simtim intradevar bine fiind noi insene iar lucrurile tind sa se armonizeze in mod natural. Iar asta nu inseamna nici pe departe ca devenim femei slabe saumoici din contra, suntem prezente,impamantate,intuitia noastra ne ghideaza eficient,inspiram incredere dar si o prezenta plina de iubire si farmec cehraneste”. 

   Sa ne amintim ca forta femeii este de natura magnetica. Asta inseamna ca ea este facuta sa atraga spre ea ceea ce isi doreste si este bun pentru ea si nu este facuta sa lupte ori sa obtina ceva in mod fortatPentru a avea acces la aceasta putere de atractie este necesar sa se reconecteze la energia feminina.

De obicei cand tin seminarii si le rog pe femei sa se conecteze la o stare de putere si forta interioara ele imediat par ca incep sa isi "flexeaze muschii" si la propriu si la figurat, iau o postura cu pieptul scos, bratele incordate, burta neaparat supta, ce arata cam asa:




Iar cand suntem de exemplu intr-un mediu de afaceri suntem sobre, retinutechiar un pic rigide uneori,
desi am putea sa avem si o alta stare...
    ...mai feminina...mai placuta...


Atunci cand ne uitam feminitatea sau ''o lasam acasa", pentru ca ne simtim puternice doar daca imitam barbatii si suntem si noi "barabate", apar tensiuni pentru ca, prin natura ei, energia masculina respinge o alta energie masculina iar barbatii ne percep atunci ca pe  o amenintare si tind sa ni se opuna, la fel si alte femei ce sunt atunci tot in energia lor masculina.


Sunt sigura ca nici copiii tai nu reactioneaza pozitiv la energia lipsita de fluiditate pe care o manifesti atunci cand vrei sa te impui cu forta si cu atat mai putin sotul sau iubitul tau.

Urmatorul exercitiu de feminitate te va ajuta ca in orice situatie sa te poti conecta la energia ta feminina si sa iti manifesti adevarata ta putere subtila si plina de gratie. Desi pare simplu, este de o importanta foarte mare, presupune o buna putere de focalizare a atentiei si de constientizare si ajuta foarte mult la redescoperirea energiei si fortei subtile feminine cu care esti inzestrata.


Energia feminina curge in principal prin partea inferioara a corpului tau pentru ca ea are legatura cu pamantul. O putem simti in bazin,pelvis si curge in jos prin picioareDeci daca vrei sa-ti simti energia feminina lasa-ti atentia sa se indrepte spre partea inferioara a corpului tau si simte-l. 


Rezerva de putere principala a unei femei se afla in spatiul uterului.Cand o femeie este deconectata de la aceasta zona isi pierde stralucirea, starea de bine,caldura,cu timpul chiar si sanatatea iar farmecul ei natural este mult mai putin perceput.


Energia feminina izvoraste din zona uterului tau si urca firesc spre inima ta pentru a se revarsa de acolo in tot ce faciO femeie arata, vorbeste si se misca diferit cand se afla “ in cap “, este mult mai stearsa, lipsita de charisma, deconectata de la esenta ei.


Pentru a simti centrul din care izvoraste aceasta energie urmareste sa identifici un punct aflat in centrul spatiului uterului,cam la doua degete sub ombilic. De aici radiaza liniile campului tau energetic. 


Imagineaza-ti ca acolo se afla o scanteie  de lumina creatoare, ce radiaza tot mai mult pe masura ce atentia ta se indreapta catre ea si o hraneste cu iubirea din inima ta. Aceatsa energie creatoare plina de lumina te va sustine in tot ce faci. Aceasta este puterea ta.

Conecteaza-te la energia ta feminina, lasa puterea ei autentica si reala sa infloreasca in tine si sa straluceasca si fii cea care esti cu adevarat!



Comentarii

  1. Foarte interesant blogul tau! Imi place mult.
    Trateaza acceasi vasta si minunata tema a iubirii ca si blogul meu
    http://www.totusi-iubirea.blogspot.ro/
    Mult succes cu blogul tau!
    Am sa revin aici cu placere!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)