Un secol de feminitate in imagini IV

Spectaculoasa...

..Cocheta...

..Libera ca un camp cu flori...

..Jucausa...

..si Ghidusa...:)

...totusi Misterioasa..

..Eleganta...

 ..Rafinata...


..cu ochi ce  ii oglindesc taina sufletului..



..indescriptibil de Fascinanta..

..si Visatoare..

..Ingenioasa..

..Curioasa..

..si atat de Fina..





FEMEIA.

1930 -1940



******************************
Anima

Comentarii

  1. Si toate cu rochii sau fuste. feminine, elegante. Cand eram mica, fratele meu se uita la filme vechi si o ruga pe mama si pe mine sa ne aranjam asa cum sunt doamnele elegante din filme. cata EXPRESIVITATE A FEMINITATII in aceste imagini din episod 4. de-abia astept episodul bunicii mele, nr 5 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, da! Ai punctat ata de bine..este foarte graitoare povestirea cu fratele tau ce raspundea practic sufleteste feminitatii ce emana din atitudinea si rafinamentul actritelor..cred ca si noi , toate femeile "raspundem" cumva instantaneu elegantei..cred ca pe toate ne-a fascinat eleganta si aerul extrem de feminin si aura delicata ce le inconjurau pe Greta Garbo, Ava Gardner, Grace Kelly, Marlene Dietrich sau Bette Davis..Acele rochii ce subliniaza contururile armonioase ale taliei, aduc maiestuozitate mersului, o silueta de floare sau de regina, o aura ca de vis si atat de multa finete...cred ca nu numai pe barbati, ci si pe noi, femeile, ne farmeca feminitatea subliniata pana in detaliu prin accesorii delicate, prin materiale fluide, matasoase, invaluitoare..asemeni aripilor de fluture sau petalelor de floare..ori asemeni trecerii tainice a unei zeite...
    De aceea, te invit si te rog..femeie gingasa, femeie frumoasa, femeie zana..aminteste-ti cum te simti intr-o rochie vaporoasa..imbraca-ti zilnic trupul in rochii ce iti dau senzatia de zbor..pune-ti flori in par..si stele pe bratele goale..poarta rochii care te ajute sa arati asa cum esti: fermecatoare, imponderabila, sublima.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a plăcut tare mult "fascinanta".

    Toate transmit feminitate.

    Zi plină de iubire.

    RăspundețiȘtergere
  4. incredibil cât de frumoase sunt :)
    și, felicitări pentru felul în care ai redat, prin imagini, o latură a evoluției femeii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)