De ce sa faci din feminitatatea ta o adevarata Arta?



Motto:"Pentru a fi iubita, fii demna de iubire!"- Ovidius, "Arta de a iubi"
 
Pentru ca Feminitatea este cel mai pretios har cu care vii in aceasta viata. Cel mai pretios dar pe care il ai de oferit..si cel mai pretios dar pe care ti-l poti oferi in primul rand chiar tie insati.
Iti poti oare imagina cata fericire poate aduce in viata ta feminitatea exprimata rafinat, cu iubire si maiestrie?
Este un secret al vietii, pe care il descoperim prin practica: atunci cand iti asumi rolul tau de Femeie si descatusezi feminitatea ta incantatoare, asemanatoare florilor si misteriosului chip al Lunii, multe, foarte multe din problemele cu care te confruntai pur si simplu dispar. Isi gasesc rezolvarea dintr-o data, foarte usor. Lucrurile si fiintele potrivite iti vin in intampinare. Viata devine buna cu tine..si desi pare un miracol, este doar armonia din tine insati, bunatatea din tine insati, ce isi gaseste ecou si in afara. Este o lege universala- daruind vei dobandi; primesti ceea ce oferi.
De ce? 
Pentru ca Feminitatea este incantatoare. Pentru ca Feminitatea exprimata cu gingasie, liber si din plin chiar este perceputa ca un dar: aduce zambetul pe buzele celor ce te privesc, aduce dorinta de frumos in inimi, aduce curaj, gentilete, dorinta de a fi mai bun in inimile barbatilor. 


Asculta mai multe audio Muzica
Feminitatea inseamna relaxare, insemna candoare, inseamna frumusete, inseamna alinare si iubire multa. Cine nu are nevoie de acestea?
Acest videoclip vorbeste de la sine...



Regaseste-te si daruieste-te in tot ceea ce esti cu adevarat..in tot ceea ce ai mai frumos..
Bucura-te de tine insati! Descopera-te si dezvaluie minunile sufletului tau, bucurandu-i pe oameni. Fii mana care mangaie, cuvantul care alina, frumusetea care inspira, stralucirea care trezeste.
Straluceste in lumina frumusetii tale!

 

Faptul ca in filme, reclame, fotografii cautam un etalon de frumusete, admirand si incercand sa imitam adesea femeile frumoase devenite celebritati - ascunde un secret , din pacate pervertit, al naturii umane : avem nevoie de frumos, nu putem trai in lipsa frumosului si cautam toata viata sa exprimam frumusetea..chiar daca in ziua de azi , de multe ori ideea de frumos este distorsionata si manipulata..
  
ASA NU!
Femeia este frumusete..de aceea toate acele reclame, filme, fotografii se folosesc de ea. De fapt, incercam, prin etaloanele de frumusete oferite, sa ne aducem aminte de Ea, Frumusetea dintai..iar multi speculeaza aceasta, orientandu-te in directii gresite, spre folosul lor material.

ASA DA!


  
 
Cand tu iti asumi feminitatea ta, unicitatea ta, cand tu exprimi feminitatea si frumusetea asa cum ele izvorasc din suflet, asa cum este natural - feminitatea vie, poleita de iubire...acele false modele nu mai au nicio sansa..se dezintegreaza intr-o gramada de cenusa la picioarele tale delicate si maiestoase. Caci frumusetea adevarata are un ecou de neoprit in inimile omenilor. Este cu adevarat ceea ce cautam toata viata - frumusetea exprimata cu si prin iubire. Ea este inscrisa in codul nostru genetic si ne aduce aminte cine suntem cu adevarat. Ne face fericiti.


Asculta mai multe audio Muzica

Nu exista Barbat adevarat care sa nu raspunda, dand tot ceea ce are mai bun, Feminitatii fascinante, Eternului Feminin.
Fii o Femeie-arta..deschide sufletele oamenilor cu frumusetea si lumina ce o emani..Atunci si Barbatul, inspirat, va ingenunchea si-ti va cuprinde inima in palme, hotarat sa iti protejeze zborul de petala, de fluture, de vers, de aripa de inger, de splendoare, cu toata maretia fiintei sale. Redescoperindu-se pe sine, prin oglinda magica ce i-o oferi..prin idealul tainic ce il trezesti in el !...




 ******************************************
Anima

 

Comentarii

  1. Femeia: cea ma dezgolita dintre carnurile vii si cea care straluceste cu cea mai dulce scanteiere. – Antoine de Saint Exupery

    RăspundețiȘtergere
  2. Femeia: pastratoarea cheilor casei sufletului si nascatoarea idealurilor sublime!

    Multumesc din inima Coryta, femeie creatoare de frumos, pentru minunatul citat pe care ni l-ai daruit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este har, lege, iubire, gingăşie, demnitate, frumuseţe, identitate... toate la un loc feminitate...

    Zile pline de iubire!

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, frumusetea naturala nu mai este apreciata in zilele noastre.... copilele de generala viseaza acum sa ajunga papusi tunate, intocmai ca cele de la tv! trist....

    RăspundețiȘtergere
  5. Femeia se infrumuseteaza iubind, daruind, fiind FEMEIE!
    pupicei si imbratisari cu parfum de frezii si ghiocei!

    RăspundețiȘtergere
  6. ma faci sa ma simt mandra ca sunt femeie(fata).e impresionant ce scrii aici si poate schimba parerea multor femei despre ele in mai bine. felicitari:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Primesc cu drag toate comentariile si intrebarile voastre.

Postări populare de pe acest blog

Cand te simti sexy ?

ESTI FRUMOASA !

ENDOMETRIOZA (boala neiubirii şi a neîmplinirii de sine la femei)